4
"Kort och riktat budskap till besökaren"
"Kommentar från nöjd kund"
2
Frågor? Ring oss på: 0735 225 600                                                                                           Hem | Om oss | Offert | Vad jobbar vi med | Referenser | Kontakt
Copyright 2013 by Din:Kon
HEM    OM OSS    OFFERT    VAD JOBBAR VI MED    REFFERENSER    KONTAKT
Rydéns Plattsättning AB bildades 2011 av Linus Rydén.
Affärsidén kom långt innan företaget bildades, och bygger väldigt mycket på att leverera kvalitet och att ha kunden i fokus från dag ett.
Att erbjuda kunden en speciell känsla av ärlighet och god service samt att leverera drömbadrum åt alla, och främst att uppfylla kundens förväntningar.

Vi har kommit väldigt långt på extremt kort tid tack vare vår ambitiösa servicegrad och nöjda kunder.
Idag samarbetar vi med ett stort antal leverantörer som även de har fått oss att sticka ut i mängden, vår kunniga personal och höga kompetens samt våra partners kompetens och kunnighet har visat sig väldigt uppskattad av våra kunder som väldigt ofta rekommenderar oss för sin släkt och bekanta.

Vårt mål är att alltid göra det lilla extra och om du behöver hjälp med design och förslag, så finns vi också till hand.

Genom att anlita oss får du den kompetens som krävs, och du kan vara säker på att allt blir utfört enligt alla riktlinjer och lagar som finns.
Vi har behörighet för att arbeta med våtrum och har genomgått utbildningar via BKR, vi är även medlemmar i PER.
Vi har alltid våra behörighetskort med oss.
Företaget


Företaget
facebook