4
Rydéns Plattsättning AB gör allt inom kakel och klinker. Vårt motto lyder att inget jobb är för stort eller för litet.

Badrum har blivit vårt signum, då vi erbjuder total entreprenad och då vi har den personal och kompetens som krävs för denna typen av arbeten.
Vi har genomgått utbildningar vi BKR, vi är även medlemmar i PER.
Några av de områden vi arbetar med är bland annat att vi klinkar entréer, lägger klinker och kakel i kök och tvättstugor samt badrum, gästtoaletter och trappor.

För att kunna garantera att vi levererar kvalitet från dag ett och leverera badrum som håller, har vi Svenska Kakel som huvudleverantör.
Svenska Kakel levererar allt från material till förarbetet till själva kaklet, klinkerna och fogmassan.

Det som gör att vi sticker ut från mängden är att vi genomgått utbildningar vi BKR, vi är även medlemmar i PER, samt att vi alltid arbetar med laser vid kakling och när vi lägger klinkers just för att man som kund till oss ska kunna känna sig trygg och veta om att man får det lilla extra.
Många gånger använder vi nivileringssystem när vi arbetar med större kakel och klinkers då detta ger ett väldigt bra resultat.

Genom att anlita oss kan du vara säker på att vi gör jobbet precis som om vi hade gjort det hos oss själva, vi erbjuder total entreprenad och vi är proffs på det vi gör, med rätt utbildad personal på rätt plats.
Vi levererar arbeten med kvalitet och sist men inte minst, vi kommer i tid och avslutar arbetet i tid.

Kontakta oss om du har funderingar.
"Kort och riktat budskap till besökaren"
"Kommentar från nöjd kund"
2
Frågor? Ring oss på: 0735 225 600                                                                                           Hem | Om oss | Offert | Vad jobbar vi med | Referenser | Kontakt
Copyright 2013 by Din:Kon
HEM    OM OSS    OFFERT    VAD JOBBAR VI MED    REFFERENSER    KONTAKT
Vad jobbar vi med
facebook